V-bord XL met tape

 15,95 Exclusief BTW.

Zoekt u v-borden die de doelgroep niet kunt missen? Dan is het V-bord XL de beste keus. Dit makelaarsbord is het grotere broertje van het basismodel V-bord.

  Prijsindicatie bij een afname van 50 stuks
  Kleinere oplages mogelijk, vraag een offerte aan
  Lichtgewicht en praktisch
  Materiaal: 3,5 mm kanaalplaat
  Standaard met dubbelzijdig tape
  Standaard formaat: 1400x1000mm
  Gratis ontwerpvoorstel

 

10 stuks € 21,50 p.st. € 215,00 totaal
25 stuks € 17,95 p.st. € 448,75 totaal
50 stuks € 15,95 p.st. € 797,50 totaal

 

V-borden die extra opvallen

Zoekt u v-borden die de doelgroep niet kunt missen? Dan is het V-bord XL de beste keus. Dit makelaarsbord is het grotere broertje van het basismodel V-bord. Een ideale oplossing als uw boodschap veel informatie bevat. Of als u extra wilt opvallen bij de doelgroep. Het V-bord XL is alleen als staand model verkrijgbaar.

Door zijn 140cm lange formaat heeft u voldoende vrijheid om uw logo, adresgegevens en aanbod te plaatsen. Hiervoor is er een ontwerp nodig dat volledig in balans is. Welke onderdelen moeten meer opvallen en welke boodschap wilt u communiceren? Doordat we een gratis ontwerpvoorstel aanbieden, laat u dit proces aan ons over. Wij maken vervolgens een ontwerp dat past bij uw doel en makelaarskantoor.

Het V-bord XL met tape is ook geschikt als geboortebord of geslaagdbord!

Duurzame V-borden

Uiteraard moeten de v-borden door weer en wind op hun plek blijven hangen. Hiervoor heeft u ijzersterke raambevestiging nodig. Wij hebben het makelaarsbord standaard voorzien van dubbelzijdig tape. Maar wilt u toch extra stevigheid wanneer het weer flink omslaat? Dan stellen de zuignappen of stormzuignappen u ongetwijfeld gerust. Deze raambevestigingen zijn zeer eenvoudig te monteren, zodat het v-bord in een mum van tijd aan het raam hangt. Is na loop van tijd het appartement/woning uit de markt? In een paar seconden heeft u het raambord in handen voor de volgende klus.

Is het V-bord XL toch een tikkeltje te groot? Dan bieden we graag het kleinere model aan, het V-bord met een lengte van 100cm.

Winkelwagen
Scroll naar boven