Duurzaam ondernemen als makelaar met tuinborden van rijst

Duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol in de vastgoed en makelaardij sector. Als makelaar van nu laat je graag een duurzame indruk achter, je wil tenslotte duurzaam ondernemen. Dit kan met biobased makelaarsborden en duurzame projectborden! Een bijkomend voordeel is dat deze bouwborden ook nog eens langer mee gaan als traditionele kunststof of houten borden. Ontdek hoe reclameborden voor buiten, gemaakt van rijst plaatmateriaal en jute, een duurzame en effectieve optie kunnen zijn voor jouw marketing.

Duurzaam ondernemen in de vastgoedsector

Duurzaam ondernemen is van groot belang in de vastgoedsector voor zowel makelaars als projectontwikkelaars. Het gaat om het vinden van balans tussen economische, sociale en milieuaspecten. Onderzoek toont aan dat duurzaamheid niet alleen waarde toevoegt aan vastgoed, maar ook zorgt voor een positieve reputatie en klantloyaliteit. Als makelaar en projectontwikkelaar kun je deze kansen benutten door duurzaamheid te integreren in jouw bedrijfsvoering.

Dit kan in de vorm van makelaarsbordenbouwborden, jute bouwhekdoeken en zelfs picknicktafels met projectinformatie behoren tot de mogelijkheden.

Rijstvlies plaatmateriaal als duurzame oplossing voor makelaarsborden

Rijstvlies plaatmateriaal biedt een duurzaam alternatief voor traditionele makelaarsborden. Dit innovatieve materiaal wordt gemaakt van rijstafval en combineert zo duurzaamheid met kwaliteit. Reclameborden van rijstvliesjes gaan zo’n 80 jaar mee en kunnen volledig gerecycled worden tot nieuwe borden. Dit betekent dat uw makelaarsbord en bouwbord niet alleen langer mee gaat, maar ook opnieuw gebruikt kan worden.

Makelaarsborden.nl levert al mini bio bouwborden vanaf 1200x1500mm waardoor ze écht voor ieder project geschikt zijn.

Picknicktafels als display voor projectinformatie

Picknicktafels zijn geen voor de hand liggend reclamebord. Maar bij makelaarsborden.nl weten we als geen ander dat een unieke en innovatieve indruk maar al te goed blijft hangen. Onze projectbord-picknicktafels zijn standaard voorzien van een bedrukt tafelblad gemaakt van rijstvlies plaatmateriaal. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om panelen met aanvullende informatie te plaatsen op de zijkanten van de tafel en zelfs de zitting kan voorzien worden van informatie.

Biologisch afbreekbare bouwhekdoeken

Dat lees je écht goed. Het is tijd om de vervuilende PVC en Mesh bouwhekdoeken gedag te zeggen. Het is tenslotte zonde dat een synthetisch bouwhekdoek na één project op de afvalstapel beland. Jute bouwhekdoeken worden gemaakt van vezels van de juteplant (Corchorus olitorius en Corchorus capsularis). Deze sterke vezels worden in zeer korte tijd geteeld en verwerkt tot garen, waarna er doeken van gemaakt worden. Daarnaast zijn de vezels biologisch afbreekbaar, wat het een duurzaam alternatief maakt voor PVC en Mesh bouwhekdoeken.

De jute bouwhekdoeken kun je laten bedrukken met behulp van onze duurzame Uv-printer in zowel zwart als fullcolour. Door de hoge rekweerstand van de stof en de luchtdoorlatende eigenschappen is het ook windbestendig.

Integratie van duurzame materialen in jouw marketingstrategie

Opvallende signing is een essentieel onderdeel van de marketingstrategie van elke makelaar. Met reclameborden van rijstvlies materiaal en jute Bouwhekdoeken kun je niet alleen een duurzame indruk maken. Je draagt ook een steentje bij aan het behoud van ons milieu door de hoeveelheid afval van jouw bedrijf en project te verminderen. Kies voor duurzame signing en maak een verschil als groene makelaar.

Winkelwagen
Scroll naar boven