biobased makelaarsborden van rijstvliesjes rijstkaf

Waar worden onze biobased bouw- en tuinborden eigenlijk van gemaakt?

Als makelaar ben jij als geen ander bekend met tuinborden en bouwborden. Maar wist je dat deze borden niet meer alleen van plastic of aluminium gemaakt worden? Tegenwoordig worden steeds meer van deze borden geproduceerd van een duurzaam, 100% circulair en biobased plaatmateriaal van rijstvliesjes. Een geweldig materiaal wat de eigenschappen van kunststof combineert met de look en feel van hout.

Plaatmateriaal van rijstvlies?

Het gebruikte plaatmateriaal wordt gemaakt van rijstvliesjes, steenzout en een klein beetje minerale olie. Het is duurzaam, milieuvriendelijk én 100% circulair. Rijstvlies plaatmateriaal is een goed alternatief voor aluminium, omdat het een natuurlijk en circulair product is. Daarnaast is het materiaal Uv-bestendig, vervaagt niet en gaat ontzettend lang mee.

Waarom zijn biobased borden belangrijk?

De productie van biobased borden begint met het verzamelen van rijstvlies. Dit is het materiaal dat overblijft na het pellen van rijst. Vervolgens wordt het rijstvlies gemengd met een minimale hoeveelheid steenzout en minerale olie om het rijstvlies plaatmateriaal te creëren. Dit materiaal wordt vervolgens verwerkt tot een oersterk plaatmateriaal en bewerkt tot de uiteindelijke borden.

Het gebruik van biobased borden is een duurzame keuze die bijdraagt aan een beter milieu en een circulaire economie. rijstvlies plaatmateriaal wordt gemaakt van restmaterialen en heeft eigenschappen die lijken op die van tropisch hardhout. Zo worden er steeds meer biobased makelaars- en bouwborden geproduceerd van dit duurzame materiaal. Kies jij ook voor biobased borden? Vraag dan vandaag nog een offerte aan voor jouw nieuwe makelaarsborden.

De biobased makelaarsborden van makelaarsborden.nl behoren tot het Circular Sign label van Textline ReclamecentrumHier lees je alles over het Circular Sign label.

Winkelwagen
Scroll naar boven